I've had my blog for 1 year nowKan inte fatta att det redan har gått ett år! Det det känns inte som så länge sen jag klickade mig in på blogg.se och gjode den här bloggen...känns det som iaf. Då fotade jag massor med halvkassa bilder med min lilla kompaktkamera bara för att kunna uppdatera så ofta som möjligt och få läsare och allt sånt. Idag så bryr jag mig inte, om folk vill läsa min blogg så gör dom det (viket förutsätter att dom måste ha hittat hit också), om inte så ja, då slipper dom såklart, jag vill ha läsare som läser min blogg för att dom uppskattar den inte för att sådär lite smådesperat komentera "hej ska vi följa varann på bloglovin?". Nu så tar jag min tid och fotar, redigerar och tillslut publicerar bilder när jag är klar med dom utan att tvinga nåt fram.

Jag tog även ett stort steg och bytte språk på hela bloggen till engelska, dels för att jag gillar att skriva på engelska (finns mycket mer ord, uttryck osv) och för att se om jag kunde få utlänska läsare såsmåningom.

Men nu ser jag fram emot ett till långt år då jag ska bli så mycket bättre på att fota, måla, rita, photoshop osv, Och nästa år så får jag se tillbaka på hur hemska bilder jag tog och hur konstigt jag målade osv. Så grattis bloggen på 1 års dagen!

COMMENTS
Postat av: Sebba

Grattis till 1 år, vet inte hur länge jag läst din blogg.. men länge? iallafall, jag har gjort en blogg nu, ( Ronja tvinga mej ) men jag var även med på det:) och jag undra om du kunde hjälpa mej lite?:) Tack på förhand.

2011-07-03 @ 23:26:52
URL: http://kladdkaksmannen.blogg.se/

LEAVE A COMMENT

NAME
REMEMBER ME

E-MAIL (shown only for me)

YOUR BLOG/WEBSITE

COMMENT

Trackback
RSS 2.0