Spontansjunger med Runa

En liten spontan video som jag och Runa Hörnlund fixade ihop när jag får dit tidigare ikväll...låter lite konstigt på vissa ställen och såklart sjunger man fel ibland osv men vi orkade inte göra om det igen, so here goes ;P Kommentera konstruktiv kritik osv så blir vi glada :D

HöstBildBomb

For ut förra helgen och fotade lite höstbilder (med 50mm såklart ^^) var jättekul och jag blir så grymt insprerad av alla fäger på hösten, det är verkligen underbart. Men såklart tog ju inte fotopromenaden slut med bara dem här bilderna...nope...har snarare säkert 50 bilder till (efter rensning) som jag hade tänkt ta tag i nu och få bort det mesta och sen har jag tänkt fortsätta på teckningen jag teasades med för nåt inlägg sen :) kraom!

Fanny och lite Kajsa

Har fotat med 50mm på senarste tiden, har inte hunnit tagit så överdrivet mycket bilder men shit vad jag älskar det! Det är fucking underbart...men nu har jag suttit och redigerat hela kvällen så jag är dötrött...så godnatt folket, kommer mer bilder imorrn. :)

Tease

Ny teckning på G ^^

JAG KOMMER DRÖMMA MARDRÖMMAR OM DEN HÄR...

 

HAHAHAHHA dör av skratt samtidigt som den är skitläskig!!


insp

Försöker plugga matte eftersom jag har prov imorgon men tyvär utan större framsteg...så jag startade datorn, löser alla problem ellerhur? Och eftersom mitt photoshopande har varit väldigt dåligt så har jag inga bilder att bjuda på så idag får bli ett inspirationsinlägg men bilder tagna från tumblr och weheartit.


"Fjortisar är som tofflor"

 

 

 

 

Mellan pluggandet av SO så kollade jag runt mappar med massa random bilder och hittade jag igen lite gammla bilder som jag sparde för länge sen, haha ganska kul att läsa igenom och vissa av sakerna stämmer ändå, så jag tänkte att jag kunde dela med mig av dem lite snabbt. Så. Klart... Men nu ska jag tillbaka ner i SO boken, over and out.


Agnes Obel


Hittade ganska nyligen till den här underbara sångerskan/pianisten/låtskriverskan vid namn Agnes Obel från Danmark som helt enkelt inspirerar mig hur mycket som helst. För mig är det här sånn här typisk "konstmusik" som jag kan sitta och rita eller måla till hur länge som helst. Har redan lyssnat på henne medans jag gjorde en tecknings om snart är klar och som kanske kommer upp snart och shit altså vad kul det var.  Finns nog ganska många som inte "fattar det" eller tycker att det "inte är nåt" osv, men spelar ingen roll för mig. Jag älskar det.

*lycklig*

Idag har jag...
...haft underbart få lektioner
...träffat/sett en otoligt inspirerande och rolig mäniska
...ätit lunch på frasses
...skrattat tills jag har haft ont i magen
...skrivit kemiprov (som äntligen är över)
Men framför allt så har jag dem senaste 2 dagarna fått fota med ett litet nytt tillskott i samlingen av kamerautrustning, nämligen en Nikon 50mm f/1.8 AF-S som jag beställde härifrån i helgen. Funkar hur underbart som helst och jag är så pepp på att fara ut och fota i helgen och visa upp lite testbilder.

Haha känns typ konstigt att posta ett inlägg där jag faktiskt skriver eftersom jag sällan gör det, men hoppas allt är bra med alla där ute på andra sidan skärmen I guess, kramar!

I hope you read this, even though you probably don't even know


randomly edited

Så jag och Runa begedde oss ut förra veckan för att fota en ny header till Runas blogg, helt ärligt så gick det sådär. Vi kom ut lite för sent, det var lite för mörkt och jag har en lite för liten bländare som inte släpper in nog med ljus för att fota bra på kvällar. Men vi fick göra det bästa av situationen och det slutade med att vi fotade mot ladugårdsväggen med en bygglampa, till skillnad från visionen vi hade om lite dovt ljus och höstlövsfärger men iallafall....
Runa kolla hit!
Eftersom jag inte träffar dig på bussen i veckan så skriv en komentar(eller ring för den delen om du vill ^^)om vilken bild du vill ha/hur det ska vara redigerad osv, och btw så är dem här bara random redigerade så "din bild" blir troligtvis inte såhär.

Snemenskitide


Friday randoms


Fanny #2


Fanny...pack


upsidedown


Just so you know...
too much tumblr...

 

HAHAAH

RSS 2.0