Mitt 2012

Januari
Januari var en månad som jag inte minns så mycket av, jag tror dock inte att det hände speciellt mycket den tiden. Men eftersom min dator krashade runt April, och jag inte hade sparat Januari och Februari mappen än, så försvann alla bilder ifrån den tiden. Därför är det lite snålt med bilder här eftersom jag bara kan begränsa mig till det som finns på bloggen.

Firade nyår med flickorna. Åt middag, dansade/filmade/fotade (och ja tjejer, jag har kvar det och jag ska visa det någon gång, ni kommer dö av skam) och kvällen slutade med att jag var tvungen att åka hem och var skitsur för Alla andra fick ju stanna!
 
Var lat på att blogga under den hr tiden, men dock så ritade jag ganske flitigt eftersom jag fick en gigantisk bok fyld med bilder på tatueringar i julklapp och massa färg. Började så smått lära mig att använda färg när jag höll på med konst under det lovet.
 
Var ute på vinterpromenader med Lita och fotade.
 
 Februari
 

Dagarna blev längre och längre.
 

Hade finbesök a Michaela vilket slutade i en photoshoot. Och hur töntiga vi än ser ut på den här bilden så tycker jag att vi ser freaking bad ass ut. 
 
Mars
Fyllde 16 bast.
 
Sprang runt och fotade och slamasade med Kajsa och Fanny i koridorerna på Grubbe.
 
 Hängde med på en grillning i Täfteå hos Lisa. Det var en rolig, kanske lite udda skara med folk, men shit vad kul det var.
 
April
Mamma Mu födde ett litet föl som tilskott till gården. I vår kommer en till.
 
Vi var hela klassen och åt på Great Eastern. Hittade också bilder från när vi var och åt middag hemma hos Fanny när vi skulle ut på äventyr senare på kvällen, det var en intressant kväll det allt..
 
 Spenderade massa tid med Emrik och Kajsa. Den här bilden har jag inte visat på bloggen med det är iaf Kajsa som har tagit den och när jag hittade den var jag bara tvungen att fixa det för den blev så grymt snygg. Fatta vad kär man var.
 
 
Maj
Snön hade nästan äntligen smält bort och jag och Kajsa tog några turer till sand och gjorde eld vargbröder-style och träffade fåren.
 
Hittade tillbaka till en gamal vän vid namn Sara över en helg med grillning, övernattning och mycket prat,
 
Var med ett är till i grubberevyn. Det är nog den roligaste tiden på året om man går i musikklass, teater eller dans på Grubbeskolan. Det är ett väldigt roligt minne även om man blir less att stå och hoppa i slutet på alla 8 föreställningar.
 
Juni
 Slutet på Grubbetiden och grundskolan var snart över. Vi åkte på bal, det var ljust ute och sommaren var runt hörnet. Fatta lyckan. Jag älskar den här tiden på året.
 
Hurrade på brorsan när han tog studenten.
 
Sa hejdå till 9e med daimtårta i Tinas klassrum. Vi var allt en udda, men rolig, skara av folk.
 
Började sommarlovet med att åka 10 timmar nattbuss till Stockholm för att träffa näst-intill-släkting-familjen Stawing. Fick dock inget ordentligt jobb gjort den här sommmaren vilket inte var så kul eftersom jag inte hade så mycket pengar att spara/göra av med. Bättring ska bli tills nästa sommar.
 
Juli
Den här årets svenska sommar måste ha varit den sämta på länge. Inte allt för varmt och mycket moln. Så därför var det extra tur att jag...
 
...packade väskorna och drog på språkresa till Franska rivieran. Det här är nog det roligare jag har gjort i hela mitt liv. Jag var så glad, även om inte allt var perfekt så lekte livet rejält. Det var sorligt, varmt och för att inte tala om umgänget från världens alla hörn. Underbart.
 

Den översta bilden är St. Tropez och den nedere är Calle. 2 av dom snyggaste mest beskrivande bilderna från resan. Det var ett vackert Frankrike med underbara mäniskor och saker som hände hela tiden.
 
Augusti
Åkte ifrån Frankrike och hemåt. Grinade lyckotårar hela vägen hem, det började kvällen innan på sista discot när man sa hejdå till alla som skulle åka tidigt. MIn danska roomie som lämnade en lapp i badrummet till oss andra på morgonen. Krama hejdå till finnarna och normännen vid bussen på skoan.  Grät så hysteriskt mycket när jag avundsjukt så hejdå till alla Stockholmare när vi väl var i Sverige, när jag skulle vidare till Umeå och dom skulle kunna bestämma träff igen dagen efter i Stockholm. Jag kan inte ens beskriva hur Frankrike var. Det var det bästa som har hänt mig. faktum är att jag nästan grinar nu över hur bra det var just nu, flera månader senare.
 
När jag kom hem så spenderade jag resen av lovet med att ta vara på dagarna, klaga på att jag knappt hade badat nåt i Sverige alls. Träffade Kajsa och besättade allt som hade hänt. Pussade på Emrik dagen efter att jag kom hem. Träffade Sara och prade om djup skit. Och försökte fatta att min favorittid på året snart var slut.
 
Sen började skolan. Jag började i NA1A på Midgård och fick spendera hösten med att plugga mer än vad jag har gjort någon gång tdigare. Fast vi hade väll ganska kul i klassen endå. Här spelar vi nån kliva på varandras fötter lek mitt i korridoren typ andra dagen, folk kollade snett på oss och tyckte att vi var ivägen.
 
September
Började rida hemma hos Kajsa på helgerna medans det började bli höst.
Hade en tjejkväll med mina fina flickor. Det var planerat till 5 st men det blev bara jag, Kajsa och Michaela, men det var kul endå.
 
Alexs kom och hälsade på för första gången. Vi började redan tagga The Hobbit genom att introducera henne till Sagan och Ringen filmerna.
 
Oktober
Åkte hem till Fanny och hade tjejmiddag och pratade om gamla minnen.
 
Eftersom jag inte är det störta fanet till början på vintern och kylan så drack jag mycket te och satt framför brasan hemma.
 
Gick en lång fotopromenad med Alexs på hennes andra besök hos mig. Snön hade börjat falla och det var ganska mysigt även om det var kallt. 
 
November
Natur har ett fullt schema kan man säga. Men man lärde väll sig nåt antar jag, om inte annat så fattade man hur mycket man faktiskt kunde göra på en kväll och hur mycket press man larade av.
 
Hälsade på mamma, farmor och farfar på allahelgona. Var också med Michaela och Moonica ute på äventyr på Halloween. Nöjt av pausen som höstlovet gav.
 
Gick på skivsigneringen med Kajsa på Burmans med Mando Diao. Sen gick jag på invigningen av tunnelgrejen, men det var inte allt lika kul för där frös man bara.
 
December

Hade en förstaadventshelg hemma hos Kajsa med bakning, eldning och djur hästar att ta hand om.
 
Säg The Hobbit, kom hem kl1 på natten och vaknade med luciamorgon hemma hos henne. Såg också luciatåget på Midgård vilket var mysigt.
 
Kickade ass på julavslutningen med jobbet på bowlinghallen med Michaela.
 
Firade våran Familjen Annorlunda jul hemma på Gårdsvägen. Det var myigt som det ska vara. kvällens roliga händelse var nog att pappa köpte en back med julöl ist för julmust vilket var en rolig påkommelse när alla frågade vart musten var. 
 
 Och dessa senaste dagarna har jag varit ute på fotopromenad, varit sjuk och väntar in imorrn då det är nyår! Är så taggad på det och nästa år som snart är här! Ska försöka att göra det till det bästa åter hitills, men just nu håller 2012 guldmedaljen kan jag säkert säga.

COMMENTS

LEAVE A COMMENT

NAME
REMEMBER ME

E-MAIL (shown only for me)

YOUR BLOG/WEBSITE

COMMENT

Trackback
RSS 2.0