Fotoåret 2011

Början på året.
Var inte så "tekniskt duktig" på att fota, redigerade mina bilder i photoscape.

 

Lånade Runas systemkamera till bilderna under, hade då precis lärt mig bländare/slutare osv. Fick låna/ladda ner photoshop av min kära kompis Kajsa så jag började redigera mer, och lärde mig att hålla ordning på mina bilder(sortera först i år, sen i månader, ha kvar orginalbilder osv.).

Min lilla älskade kompaktkamera gick sönder. Var utan i en månad vilket var jobbigt men sen fick jag en ny då jag fyllde år i mars. Systemkamera den här gången, Nikon D5000
Sommarlovet började...
...sommarlovet tog slut. Fick chansen att fota mycket porträtt i olika miljöer och det blev en del utomhus/naturfotografering också.
Skolan började igen, fotade mest på helgerna och redigerade ofta på kvällar mellan läxor som man började få ganska mycket av när man började nian.
Tog med kameran ganska mycket till skolan, fotade på bildlektionerna bland annat, jag och Fanny fotade ganska mycket, både på bildlektionerna och på rasterna.
Köpte nytt objektiv, Nikon 50mm f/1.8, fick betala ungefär 1700 riksdaler för den tror jag. Sved ordentligt i att trycka OK när man stod där på ica, men som tur var hade man ju suttit 92 timmar i sommras i en kiosk annars hade jag nog aldrig ens varit i närheten av att ha haft råd med den.

Sen så finns det lite fler bilder också från december som inte har hunnit igenom photoshop och upp här på bloggen än men som kommer at komma upp snart. Men detta var i stort sett hela mitt fotoår 2011 och nu ser jag fram emot mitt tredje "seriösa" fotoår 2012. När jag ser igenom 2011 så ser jag att jag har lärt mig otroligt mycket men att jag har otroligt mycket kvar att lära inför 2012 och efter det också.


COMMENTS

LEAVE A COMMENT

NAME
REMEMBER ME

E-MAIL (shown only for me)

YOUR BLOG/WEBSITE

COMMENT

Trackback
RSS 2.0