S&E

Var på sand igår med kära vännen Kajsa. Grillade, åt ballerina och pratade om allt möjligt. Trevligt, treligt var det. Sen så fick jag för mig att jag skulle vara jätte cheesy och skriva mitt och Emriks namn i sanden som man alltid gjorde när man var mindre och kände sig jättekär. Fick världens nostalgi och...jaa...lite fjärilar i magen fick man ju såklart.
Idag är det fint väder så jag planerar att fara ut och cykla och kanske stanna på något fint ställe och fota lite.

Kondomdansen

Haha varenda gång som Kajsa ser en dra en luva över huvvet så utbrister hon alltid "Du ser ut som en kondom Sara!" Så jaa det här är cirkus 2 månader gamla bilder från i mars som jag hittade när jag kollade igenom min externa hårdisk.
Eftersom jag lånar pappas dator nuförtiden så är det osäkert om jag kommer att få tillbaka PS och kunna redigera bilder igen. Det är pga det som jag inte har bloggat så mycket på sistone. Det känns nästan lite ovärt när man inte har bilder att lägga upp eftersom det är ungefär bara det min blogg går ut på. Så vi får se. Annars kanske jag får lägga upp "grundbilder" som inte är redigerade, det skulle ju funka det också men bilderna känns ju inte like "färdiga då".

Sara's bild

Det har hänt väldigt mycket bra idag, och mycket dåligt. Jag har fått höra många roliga historier av mina kompisar från i helgen. I helgen hittade jag också tillbaka till en gamal vän (Sara) vilket kändes jättebra, herregud vad vi har pratat gamla minnen och skrattat. Jag har pratat väldigt mycket allvar med mina kompisar och dem känns lite närmre till hands nu när saker kanske inte funkar så bra på andra håll(vilket för i övrigt känns förjävligt).
Annars så är saker som de är nu. Slutet på nian. Massa plugg som man inte ens bryr sig så mycket om utan bara vill få undanstökat så att jag kan få lov. Då ska jag jobba, tjäna pengar, lägga tid på mina intressen, umgås med dem människor som jag bryr mig om, åka ensam  till Frankrike i 3 veckor på språkresa och skaffa underbara minnen. Den här sommaren ska bli bra. Vad som än händer.RSS 2.0