Klass 9e

Ja, vi var en väldigt udda men rolig klass allt.
 
"Trasig klorpump i lilla basängen". Så sa smset jag fick från min handledare på simskolan. Så jag ringde henne och det slutade men att jag fick uppgiften att sitta och vänta på och informera alla föräldrar som inte hade hunnit få mailet om att simskolan var flyttad till nästa måndag. Så nu slapp jag ta 22 bussen och kunde istället åka hem med 18 bussen. Vardagslyx. Och på vägen till bussen så tog jag en omväg in på ica och belönade mig själv med en Marabou för att jag klarat denna måndag så fint.

COMMENTS
Postat av: Alexs

DU SKA BARA VETA, jag har inte pluggat eller förberett mig ett skit! och jag tror väldigt många nästan kommer kissa på sig på morgonen av nervositet, men det är för att alla bara stressar upp sig fast än det egentligen kommer gå hur bra som helst för dem för vi är ju trots allt naturare och SMARTSKALLAR. typ.
Men du babe vi kan umgås sedan efter skolan/provet för vi slutar ju efter kl 1 då provet tagit slut. Då kan vi gå och mysa på något cafe bara du och jag och prata massor med varandra. Okej? Puss på dig

Svar: Det är klart vi kan göra! :)
About

2013-02-04 @ 20:53:02
URL: http://alexseriksson.blogg.se
Postat av: Hanna

Sv: Men det är ju ett så himla najsers ord! Resten av folket måste bara inse det:D

2013-02-04 @ 22:29:42
URL: http://www.lifeeofhanna.blogg.se

LEAVE A COMMENT

NAME
REMEMBER ME

E-MAIL (shown only for me)

YOUR BLOG/WEBSITE

COMMENT

Trackback
RSS 2.0