Sämsta bloggerskan får en fråga.

Måste säga att jag nog varit den sämta bloggaren på senaste tiden. Jag har helt enkelt haft lite mycket med skolan, jobbet och resen av livet och när jag väl är ledig så har tyvär inte bildredigering prioriterats. Men jag loggade precis in på blogg.se för att se om det fortfarande var någon som besökte mig och då fick jag se det här:
 
"Converse"
 
Går du kvar på Midgård, eller har du bytt till Draggen? Och om du har det, varför? 

Skitfin blogg!!

 

En fråga från någon anon någonstans som undrade varför jag är så lite på Midgård nu för tiden antar jag. Först vill jag bara säga tack för  kommentaren, det är alltid lika kul att få lite kommentarer ibland. Och till frågan; Ja, jag har bytt från Midgård till Draggen. Jag bytte efter nyår och det blev bestämmt sista veckan innan jullovet att jag s kulle byta från NA1A till IC1AB (IC=natur på engelska). Jag kännde helt enkelt och ärligt att jag ville läsa på engelska igen eftersom jag gick i engelskaklass på högstadiet på grubbeskolan. Jag vet inte riktigt varför men jag bara trivs väldigt bra med att lära mig på engelska och jag känner att jag kommer troligtvis åka utomlands och plugga/gå kurser/jobba/flytta senare i livet så jag kan lika gärna göra det på engalska från början.

Om jag ska vara helt ärlig så var det också en annan sak som spelade in när jag bestämmde mig för att byta. Jag gick i en jättefin klass där alla var jättesnälla och gulliga, men det var gånger som jag tyckte att jag inte riktigt passade in där och att det inte kändes som att jag hade valt rätt. Missförstå mig rätt här (speiellt om det är någon från NA1A som läser det här) jag tyckte jättemycket om klassen och det var en jättetrevlig höst, men jag känner mig mer "hemma" där jag är nu. Även om Midgård var en riktigt mysig skola och det var trevliga mäniskor där så blev det bättre för mig på Draggen.

...Och nu blev det här ett jävla långt inlägg men så kan dedt bli ibland. Nu ska jag redigera lite bilder så att jag kan börja som smått att posta igen,


COMMENTS

LEAVE A COMMENT

NAME
REMEMBER ME

E-MAIL (shown only for me)

YOUR BLOG/WEBSITE

COMMENT

Trackback
RSS 2.0