Lipstick

 
Mitt underbara röda läppstift. Älskar färgen. Älskar namnet.
 
Snart kommer Runa hit för lite photoshoot. Niice.
 

Albums Lately

 
Dessa fyra är album som jag har lyssnat lite extra på de senaste tiden. Jag vet inte varför men jag har världens OCD för att jag måste lyssna på artistens eller bandets hela album. Jag kan lixom inte bara plocka några låtar som jag tycker om (det häder ibland men väldigt sällan). Det är bara något med att lyssna på ett helt album som ger allt en helhet. Man får som fram artistens mening med hela projektet vilket jag tycker är något som inte märks på en eller två låtar. Därför så ser min Spotify-lista ofta lite skrämmande ut för andra efter som att den fort blir väääldigt lång med alla olika album som jag lyssnar på.
 
Har också lyssnat lite på Mr. Wests nya album men jag kan helt klart säga att jag inte tycker om det lika mycket eller på samma sätt som My Beautiful Twisted Dark Fantasy. Det albumet är nog min favorit av honom, dels för att jag tycker om soundet och för att det står för en liten speciell tid ur mitt liv. Så fort jag hör det så tar det en tillbaka på något sätt, både på gott och ont. Men jag kanske bara måste lyssna lite extra så får jag ihop vad han vill få fram i den här albumet. En liten note kan ju också vara att jag absolut älskar skivdesignen. Cleant och originellt.
 
 

Kittens

 

making something sacred pretty

Satte blommor på mammas grav för ett tag sedan. Sådär lagom till sommaren. Kände att jag ville posta bilderna för att dela med mig till alla som jag vet gärna också skulle vilja vara där och göra fint men som tyvärr inte kan på grund av avstånd. Nå, jag kanske inte är någon grav-pyntar-expert men jag gjorde mitt bästa och valde några blommor som jag tyckte om och som, med lite färg, ljusade upp den lilla kvadratmetern.
   Hoppas att ni har det bra uti söder och grattis såklart till nyblivne mamma och pappa, hoppas att jag får träffa den lilla skapelsen snart.

Fotopromenad

 
TBT2: En fotopromenad som slutade i grillning som jag och Sara hade för över ett år sen.
 

TBT

 
ThrowbackThursday: Jag och Kajsas takhäng för ett år sedan. Det var trevligt, borde göras om. Men snart så drar vi oss till västkusteen. Är så taggad så att det går inte.
 

Balongjakt

 
Jag och Runa fick äran att blåsa balonger med Michaelas lillasyster Milly på skolavslutningsdagen. Efter att hon kastade en balong över räcket så att hon inte kunde se eller nå den så la hon sig ner på på marken och bara gav upp på livet en stund innan hon forsatte igen. Gulligt.
 
Det blev inget fotande med Sara idag. Meeen hon är påväg hit just nu för imorgon så åker vi iväg på en dagstur till Sundsvall med min pappa (som ska jobba) för att fota och vandra runt lite där.  Jag har faktiskt aldrig varit i Sundsvall "på riktigt" och sett det stället så det blir nog ett roligt litet äventyr. 
 
 

Införskaffat

 
Köpte mig en jacka igår på rean. Det hade något paljett liknande krimskrams på axlarna som jag tog bort. Därav prickarna
 

Fotodag

 
Träffar denna flicka idag för lite fotande vilket var alldeles för länge sedan.
 

Sun's out

 
Två bra saker som jag införskaffade mig i sommar; pilotbrillor och en solhatt. Skön för mig som alltid annars sitter och kisar i solen eller får ont i huvudet eller får vätskebrist när det är som varmast på dagen. Enda som jag kan tycka är lite jobbit är att hatten gärna vill blåsa iväg ifall man ska cykla eller vara kring vatten där det blåser lite mer. Och jag flera gånger nästan krossat glasögonen i min väska, men det är därför jag köper billiga glasögon som jag kan ta ihjäl utan att det ska vara någon big deal, samma sak med hörlurar som jag inte heller kan kosta på mig dyra ena eftersom jag är så klumpig och tar sönder dem. Brillorna är från HM för cirkus en femtiolapp och stråhatten hittade jag på plantagen för fyrtio riksdaler.
 

Selfies

 
Drar mig en sväng ner på stan för att träffa MIchaela idag.
 

Where did the sunshine go?

 
It's all grey and cloudy in Sweden again. Where did the unbelievable weather of May go?

Fav: Sara

 
 
En av mina favoritbilder av Sara från när vi fotade. Inte bara att hon fångas så himla bra på bild, vi hade skitkul när vi fotade och jag kännde att redigeringen som jag vick till passade perfekt. Nöjd helt enkelt. För en gångs skull. More comming up!
 
 

Blommor

 
Simpel bild som jag tog med Mormor då vi var på plantagen för att köpa blommor och sätta på diverse gravar. Jag vet inte men det är något med att fota blommor som är lite speciellt för mig, det var lixom där allt startade på något sätt. När jag sprang runt med världens gamla klump till kamera och letade motiv så föll blommor ofta offer för min lilla kameralins. Blommor är fina, trevliga. Kommer i alla färger och former. Ett motiv som man kan fånga på många olika sätt i bildväg. Dags- eller nattljus? Nya eller gamla? Svartvita kontraster eller färgglada former? Det finns gamska mycket att lära av växter när man fotar. För att inte tala om hur mycket enklare dem är att fota  för att dem faltiskt står stilla till skillnad från andra motiv. Nu börjar jag fundera på att kanske göra ett litet kollage med gamla bilder vs. nya bilder. Det är en idé. Men den får vänta för nu ska jag sluta flumma på mitt i natten och gå och lägga mig istället.
 

Glad Midsommar

 
Ladies night ihår. Jag och Michaela fotade, bakade och såg på film. Här försöker hon lära mig att le---grymt fagert. Nää men nu ska vi äta gomat och ut på äventyr ikväll.
 

Vardags

 
Vardagbilder från i förrigår då jag var med Sandra. Vi gick runt på rean och pratade massor, köpte lite grejer(...lite), tog ett besök till star-girl hörnan på kapphal och checkade av allt fult man hade på sig som barn och till sist köpte druvor och satt i parken. Trevlig dag helt enkelt. Idag har jag åkt på förkyldning som jag har försökt bota med att se Sherlock och The Hobbit igen.
 

Reeeally Sandra

Waat  aare diis?
 

Asså det här må vara första gången som jag har reigerat bilder dagen efter jag tog dem. Det händer inte i valiga fall då de ofta får ligga i någon mapp i väntan på att jag ska redigera andra bilder före. Men idag fick jag ett ryck att jag skulle fixa lite vardagsbilder, så det lär ju komma upp om ett tag.
 

BTS

 

R-r-r-r-oadtrip

Planerar roadtrip/tågluff med denna tjejen i sommar. Till västkusten ska vi dra oss.
 

Väder och oväder

 
Sol till regn
Regn till sol
Himmlen kan inte bestämma sig
Om den ska skratta eller gråta
Lite som jag

Editing

 
Sara
 
Nu när det är lov så har jag tid att hardcore-photoshopa och hardcore tumbla all day err day.
 

Dessa dagar är över

Inga fler ångestsöndagar på lääänge nu. Nu har jag lov allt och det firades med en hel drös olika tjejkompisar, bilder kommer på det snart tror jag men nu är jag waay too trött för det.
 

Roses & Gravestones

 

Sommarsol

Köpte mig en stråhatt för ett tag sen
 

Run

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Klara part ll


Bohemiska flickor


B&W

Klara part one

BTS


Westside

Flickorna och jag hade photoshoot förra helgen, mer bilder påväg.
 
Det känns som att jag har glömt att jag har en blogg. Jag har nog varit den västa bloggaren på sistonde. Men i fredags så skrev jag äntligen mitt sista prov för det här lässåret och nu är skolarbetet så gott som slut så jag tror att jag kommer hitta både mycket mer tid men framför allt mer inspiration till att jobba med bilder och posta nu när skolan inte tar all min energi. Är så glad att sommarvärmen och solen redan är i norrland och jag kan bara inte annat än att se fram emot denna korta, intensiva men så jävla efterlängtade sommaren.RSS 2.0