Ett tag sen...

Wow nu var det verkligen ett tag sen jag skrev/laddade upp bilder. Anledningen till det är för att min dator dog för ett tag sen och efter att ha lämnat in den så funkade den fortfarande inte, så nu är den helt dödsförklararad. Men nu har jag fått överta pappas gamla dator tills vidare. Eftersom jag kommer att få en dator i höst när jag börjar gymnasiet så kändes det såklart ganska ovärt att köpa en ny. Men den här funkar bra och det blir till och med lite nostalgi när man får ha Windows XP igen, haha.
Nu ska jag se om jag kan får ner mitt älskade Spotify och min älskade musik som jag har varit utan aldeles för länge nu och sen ska jag börja tömma min helt proppfulla kamera till datorn och sen vidare till min externa hårddisk. Dock så får vi se hur det blir med mina bilder, eftersom jag inte är säker på om den här datorn kommer att klara av Photoshop. Om inte så får jag väll börja ladda upp grundbilder kanske, träna på det är alltid bra.

Jag & Emrik

Fick en komentar för ett tag sedan från någon okänd Malin:

Malin
om Idag har solen snurrat sexton varv runt mig:
Grattis!(i efterskott ;P)
Kan du inte lägga ut en bild på dig och Emrik?
Kan du inte berätta hur ni träffades?


En ganska random bild som Fanny har tagit.

Jag och Emrik träffades första gången i 7an då vi började i samma klass. I två månader i början på 7an var vi även tillsammans men det tog slut och efter det hade vi inte någon bra kontakt alls tills i 8an nån gång. Ännu senare, i början på 9an så började vi prata med varandra på Skype. Jag kan nästan inte fatta det nu men herregud vad många samtalstimmar vi måste ha på Skype igentligen, vi pratade hela tiden, jag började till och med spela lol med han även fast jag måste ha varit sämst. Men man kan väll säga att det ena ledde till det andra och saker och ting blev "lite seriösare" om man kan uttrycka det så. Sen blev vi ihop. Först i hemlighet av olika anledningar. Det 22 november 2011 var det iallafall, och nån vecka efter det var det ute i det fria, haha. Nu har vi varit tillsamans i drygt 4 månader, kanske inte så länge än men snart så kanske det blir länge.
Haha det här var den korta versionen. Det var ganska kul att skriva så fråga på mer om det är nåt som undras över. Hum...undra om Emrik kommer att läsa det här nu....

Förlåt....

Jag har verkligen varit riktigt kass på att blogga på sistonde. Jag vet. Förlåt. Jag har bara inte haft så mycket inpiration till något kreativt den senaste tiden och jag har, tro mig, försökt att komma igång igen men det går lite segt. Det känns som att tiden rinner mellan fingrarna på en och man "orkar inte" dra igång nåt nytt. Men tro mig, det är påväg. =)RSS 2.0