Mitt 2012

Januari
Januari var en månad som jag inte minns så mycket av, jag tror dock inte att det hände speciellt mycket den tiden. Men eftersom min dator krashade runt April, och jag inte hade sparat Januari och Februari mappen än, så försvann alla bilder ifrån den tiden. Därför är det lite snålt med bilder här eftersom jag bara kan begränsa mig till det som finns på bloggen.

Firade nyår med flickorna. Åt middag, dansade/filmade/fotade (och ja tjejer, jag har kvar det och jag ska visa det någon gång, ni kommer dö av skam) och kvällen slutade med att jag var tvungen att åka hem och var skitsur för Alla andra fick ju stanna!
 
Var lat på att blogga under den hr tiden, men dock så ritade jag ganske flitigt eftersom jag fick en gigantisk bok fyld med bilder på tatueringar i julklapp och massa färg. Började så smått lära mig att använda färg när jag höll på med konst under det lovet.
 
Var ute på vinterpromenader med Lita och fotade.
 
 Februari
 

Dagarna blev längre och längre.
 

Hade finbesök a Michaela vilket slutade i en photoshoot. Och hur töntiga vi än ser ut på den här bilden så tycker jag att vi ser freaking bad ass ut. 
 
Mars
Fyllde 16 bast.
 
Sprang runt och fotade och slamasade med Kajsa och Fanny i koridorerna på Grubbe.
 
 Hängde med på en grillning i Täfteå hos Lisa. Det var en rolig, kanske lite udda skara med folk, men shit vad kul det var.
 
April
Mamma Mu födde ett litet föl som tilskott till gården. I vår kommer en till.
 
Vi var hela klassen och åt på Great Eastern. Hittade också bilder från när vi var och åt middag hemma hos Fanny när vi skulle ut på äventyr senare på kvällen, det var en intressant kväll det allt..
 
 Spenderade massa tid med Emrik och Kajsa. Den här bilden har jag inte visat på bloggen med det är iaf Kajsa som har tagit den och när jag hittade den var jag bara tvungen att fixa det för den blev så grymt snygg. Fatta vad kär man var.
 
 
Maj
Snön hade nästan äntligen smält bort och jag och Kajsa tog några turer till sand och gjorde eld vargbröder-style och träffade fåren.
 
Hittade tillbaka till en gamal vän vid namn Sara över en helg med grillning, övernattning och mycket prat,
 
Var med ett är till i grubberevyn. Det är nog den roligaste tiden på året om man går i musikklass, teater eller dans på Grubbeskolan. Det är ett väldigt roligt minne även om man blir less att stå och hoppa i slutet på alla 8 föreställningar.
 
Juni
 Slutet på Grubbetiden och grundskolan var snart över. Vi åkte på bal, det var ljust ute och sommaren var runt hörnet. Fatta lyckan. Jag älskar den här tiden på året.
 
Hurrade på brorsan när han tog studenten.
 
Sa hejdå till 9e med daimtårta i Tinas klassrum. Vi var allt en udda, men rolig, skara av folk.
 
Började sommarlovet med att åka 10 timmar nattbuss till Stockholm för att träffa näst-intill-släkting-familjen Stawing. Fick dock inget ordentligt jobb gjort den här sommmaren vilket inte var så kul eftersom jag inte hade så mycket pengar att spara/göra av med. Bättring ska bli tills nästa sommar.
 
Juli
Den här årets svenska sommar måste ha varit den sämta på länge. Inte allt för varmt och mycket moln. Så därför var det extra tur att jag...
 
...packade väskorna och drog på språkresa till Franska rivieran. Det här är nog det roligare jag har gjort i hela mitt liv. Jag var så glad, även om inte allt var perfekt så lekte livet rejält. Det var sorligt, varmt och för att inte tala om umgänget från världens alla hörn. Underbart.
 

Den översta bilden är St. Tropez och den nedere är Calle. 2 av dom snyggaste mest beskrivande bilderna från resan. Det var ett vackert Frankrike med underbara mäniskor och saker som hände hela tiden.
 
Augusti
Åkte ifrån Frankrike och hemåt. Grinade lyckotårar hela vägen hem, det började kvällen innan på sista discot när man sa hejdå till alla som skulle åka tidigt. MIn danska roomie som lämnade en lapp i badrummet till oss andra på morgonen. Krama hejdå till finnarna och normännen vid bussen på skoan.  Grät så hysteriskt mycket när jag avundsjukt så hejdå till alla Stockholmare när vi väl var i Sverige, när jag skulle vidare till Umeå och dom skulle kunna bestämma träff igen dagen efter i Stockholm. Jag kan inte ens beskriva hur Frankrike var. Det var det bästa som har hänt mig. faktum är att jag nästan grinar nu över hur bra det var just nu, flera månader senare.
 
När jag kom hem så spenderade jag resen av lovet med att ta vara på dagarna, klaga på att jag knappt hade badat nåt i Sverige alls. Träffade Kajsa och besättade allt som hade hänt. Pussade på Emrik dagen efter att jag kom hem. Träffade Sara och prade om djup skit. Och försökte fatta att min favorittid på året snart var slut.
 
Sen började skolan. Jag började i NA1A på Midgård och fick spendera hösten med att plugga mer än vad jag har gjort någon gång tdigare. Fast vi hade väll ganska kul i klassen endå. Här spelar vi nån kliva på varandras fötter lek mitt i korridoren typ andra dagen, folk kollade snett på oss och tyckte att vi var ivägen.
 
September
Började rida hemma hos Kajsa på helgerna medans det började bli höst.
Hade en tjejkväll med mina fina flickor. Det var planerat till 5 st men det blev bara jag, Kajsa och Michaela, men det var kul endå.
 
Alexs kom och hälsade på för första gången. Vi började redan tagga The Hobbit genom att introducera henne till Sagan och Ringen filmerna.
 
Oktober
Åkte hem till Fanny och hade tjejmiddag och pratade om gamla minnen.
 
Eftersom jag inte är det störta fanet till början på vintern och kylan så drack jag mycket te och satt framför brasan hemma.
 
Gick en lång fotopromenad med Alexs på hennes andra besök hos mig. Snön hade börjat falla och det var ganska mysigt även om det var kallt. 
 
November
Natur har ett fullt schema kan man säga. Men man lärde väll sig nåt antar jag, om inte annat så fattade man hur mycket man faktiskt kunde göra på en kväll och hur mycket press man larade av.
 
Hälsade på mamma, farmor och farfar på allahelgona. Var också med Michaela och Moonica ute på äventyr på Halloween. Nöjt av pausen som höstlovet gav.
 
Gick på skivsigneringen med Kajsa på Burmans med Mando Diao. Sen gick jag på invigningen av tunnelgrejen, men det var inte allt lika kul för där frös man bara.
 
December

Hade en förstaadventshelg hemma hos Kajsa med bakning, eldning och djur hästar att ta hand om.
 
Säg The Hobbit, kom hem kl1 på natten och vaknade med luciamorgon hemma hos henne. Såg också luciatåget på Midgård vilket var mysigt.
 
Kickade ass på julavslutningen med jobbet på bowlinghallen med Michaela.
 
Firade våran Familjen Annorlunda jul hemma på Gårdsvägen. Det var myigt som det ska vara. kvällens roliga händelse var nog att pappa köpte en back med julöl ist för julmust vilket var en rolig påkommelse när alla frågade vart musten var. 
 
 Och dessa senaste dagarna har jag varit ute på fotopromenad, varit sjuk och väntar in imorrn då det är nyår! Är så taggad på det och nästa år som snart är här! Ska försöka att göra det till det bästa åter hitills, men just nu håller 2012 guldmedaljen kan jag säkert säga.

Sjuk

Jag och Kajsa i våras, fler bilder på fåren kommer för jag har massor av bilder från det här.
Har utövat en våldsam städning idag vilket resulterade i en halv ICA-papp-påse med skräp. Fan vad mycket skit jag har!! var min punchline när jag kastade papper överallt. Glad tjej. Nä, men anledningen till detta våldsamma betende måste ha varit tjejhormoner blandat med att min förkyldning idag gick från bara hostande till snuva och ont i huvet. Jag borde egentiligen bara gå och lägga mig.
 
2012-inlägget kommer nog upp imorrn. Fattade aldrig att det skulle ta sånn tid att fixa ihop det men det gjorde det allt. Är klart med alla bilder men ska bara skriva text, ordna bilderna och posta. Fast det var ganska kul att kolla igenom hela 2012 i bildform endå.
 

2012

 

Mys

Kajsas katt
 
Åkte på stan idag och kollade lite smått på vad som var kvar av rean, köpte ett par skor och lite annat smått och gott. Men NU så ska jag göra te och sätta mig och knåpa ihop en liten sammanfattning av 2012 med 3 bilder per månad elle nåot sådant...shit vad beslutsånges jag kommer att få över vissa månader känner jag bara.

Kallt ute

 
Var ute på fotorunda idag, det var lagomt fint ute kan jag säga. Är dock skitless på att vara hemma efter jul och allt och jag taggar så sjukt på nyår med goflickorna. Men nu måste jag faktiskt (tråkigt nog) plugga för jag har ett kapitel matte som ska göras klart... wish me luck!

2012

Asså det här med listor är ju något som jag inte brukar hålla på med så mycket, men tänkte att det kanske skulle bli kul.
 
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
-   Lärde mig massa nya saker om inte annat. Åkte utomlands själv. Drack "på riktigt". Hade ett ganska långt förhållande(men som tog slut). Började gymnasiet.
 
2. Höll du några av dina nyårslöften?
-  ...Minns inte ens vad jag lovade men jag tror nog att jag uppfyllde lite saker endå.
 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej, inte än inte ;)
 
4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej.
 
5.Vilka länder besökte du?
- Frankrike!!!! Åkte över till Monaco också över en eftermiddag då.
 
.6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
- Jo det finns väll alltid saker som man vill skulle hända men jag har ju hela livet på mig får man väll hoppas. 
 
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
- ..(tomt på siffror i mitt huvud atm)...
 
8. Har du träffat några nya vänner?
-  Oja, från alla håll och kanter.
 
9. Har du gjort något du ångrar?
- Försöker alltid att inte ångra saker för om inte annat så har man ju alltid lärt sig något av det vilket jag tycker är viktigt. Men visst finns det saker som jag hade velat ändra på men vad ska man göra åt det nu? Man får ta det som det kommer.
 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har åkt på att vara förkyld allt för många gånger i år men något allvarligare än så har det inte blivit. 
 
11. Har du skämt ut dig?
- Let's not speak about that shall we? Nä men seriöst vissa saker vill man ju bara ha ogjort.
 
12. Vad spenderade du mest pengar på?
- He. He. Asså Frankrike var ju inte helt gratis. Annat än det så har jag köpt otroliga mängder skitsaker som jag hoppas att jag inte ska göra 2013, typ saker som har en dyr prislapp men som inte har nåt värde egentligen.
 
- 13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
-  Frankrike. Alla fina vänner. Sommaren. Kärleken. 
 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?
- Har börjat lyssna på otroligt mycket ny musik 2012, så det är mycket "sånn" musik, men också låtar som påminner om kompisar, skratt, tårar, kärlek, sommaren, resan osv.
 
15. Hur har du mått i år?
- 2012 måste ha varit en av de bästa åren jag haft "i huvet". Nog har det varit mycket upp och ner, hit och dit men det har endå varit ganska lärorikt och eftersom det här hänt så mycket så har man ju fått många minnen.
 
16. Vad önskar du att du gjort mer?
- Varit lite mer Fuck It  och inte så fjantig, men det önskar jag nog alltid.
 
17. Någonting du aldrig kommer glömma från 2012?
-  Frankrike. 9e. Grubbeskolan. NA1A. Midgård. Lita. Emrik. Grubberevyn. Musiken. St Tropez. Pluggandet. Sakerna som  man aldrig trodde skulle kunna hända men som hände. 
 
19. Blev du kär i år?
- Jo, jag har nog varit alldeles head over heels in love i år på många olika sätt och i många olika situationer.
 
20. Favoritserie på TV?
- House och Skins. Fast inte för att jag såg några av dom på TV.
 
21. Bästa boken du läste i år?
- Måste nog ha varit Inheritance bara för att jag var så sjuk såld på den och läste flera 100 sidor per dag undet sportlovet.
 
22. Har du förlorat någon vän?
- Helt årligt så vet jag inte. Olika relationer mellan gamla och nya vänner har väll ändrats men jag vet inte om jag har förlorat vänner, iallafall inte enligt mig. Sen vet jag ju inte alltid vad andra tycker om mig, men jag har nog inte något bra svar på den frågan.
 
23 . Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
-  Haha alltså förlåt om jag gör någon ledsen nu men jag vet inte om jag ens minns vad jag fick i present då jag fyllde år...det var ju endå 9 månader sedan. Och jag verkar ju inte ha bloggat om det heller (ja, jag kollade faktikst i arkivet om jag bloggat om det)
 
25. Något du önskade dig men inte fick?
- Jag tackar nog och ler för allt jag fått i år, inte ska man vara grinig inte.
 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
- Åt tårta, var hos Emrik minns jag, öppnade presenter hemma med familjen. Mer spännande än så var det nog inte.
 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- Jag är nog ganska nöjd med det här året om jag får säga mitt och annars så gick ju inte jorden under så jag har ju hela nästa år på mig att göra det som jag inte hann.
 
28. Hur skulle du beskriva dig själv år 2012?
- Glad. Skrattandes. Dramatiskt. Knäpp. Omogen. Töntig. Lycklig så gott det gick. Gråtandes. Grinig. Fånig. Kär. Full på livet. Ful. Dansandes. Sjungandes. Fotandes. Busig. Konstig. Gullig. Mysig.
 
29. Vad fick dig att må bra?  
- Familjen till viss del. Emrik. Kajsa. Michaela. Frankrike. Möjligheterna. Sommaren.
 
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
- Jared Leto. Alex Turner. Diverse karaktärer i Skins. Ryan Gosling. Ed Westwick. Och jättemånga fler såklart..
 
32. De bästa nya människorna du träffade?
- Minna, Julia, Calle, Signe, Tom osv.. (från frankrike) sen så träffade jag ju många nya mäniskor i min nya klass.
 
33. Har du legat på sjukhuset?
- Nope.
 
34 .Hur ska du fira nyår?
- Ut på äventyr med flickorna mina.
 
35. Tror du 2013 kommer bli bättre än 2012?
- Helt ärligt så vet jag inte riktigt, skulle kanske inte satsa mina pengar på det men man kan ju alltid hoppas för 2012 var ett riktigt bra år.

Juldagen

Kajsas katt
 
Sitter och dricker te som jag fått i julklapp igår samtidigt det redigeras lite bilder. Hade en jättefin jul igår med massa god mat, familjetid och presentöppning. Fick massa fina saker från alla håll och kanter, så det är lite sånt som det har grejsats med idag. Hoppas alla  har haft en fin jul, och om inte så är det ju inte långt kvar tills nyår vilket enligt mig ska bli awesome.

121212

 
Ingen har väl missat? Och denna dag ska vi fira med The Hobbit ikväll med Hugo och Alexs!! Astaggad!! (bild fran Alexs)

Hej

Random bild, för att fylla ut inlägget
 
Känns som att det har varit otroligt mycket plugg på sista tiden, eller sovande för den delen. Snart är det jul och klappar måste handlas in, och jag har en liten överenskommelse med mina kompisar i år att alla julklappar som vi ska ge till varandra ska vara hemmagjorda så det ska jag nog jobba lite med senare ikväll, men först ska jag plugga lite kemi tills på torsdag. Ha en bra kväll.

Önskar nästan att det var vår igen

 
Även fast det är väldigt vintrigt och fint imorse när jag gick till bussen så saknar jag endå våren. Är lite less på kylan och mörkret. När 2013 kommer ta sin början så kommer det ju att bli ljust, vintrigt och snöigt och man kan fota fina bilder. Och man blir ju lite ledsen när man inser att det fortfarande blir mörkare och mörkare.
 
Men nu ska jag iväg och jobba. Trevlig måndag.

Vinter.

Jag är helt kass på att blogga nu. Jag vet. Skolan tar så sjukt mycket tid just nu och resten av tiden så lider jag av norrlands-mörker-sova-sjuka-syndrom dvs att jag sover eller så gör jag inget medans min hjärna är på stand-by. Gokväll...RSS 2.0