Kajsa


Michaela

Känns ganska nice att man hade ledigt igår eftersom torsdagen var väldigt fullt upp. Först försov jag mig och hade 10 minuter på mig att slita på mig kläder och springa till bussen. Sen hade jag skola hela dagen såklart. Sen skulle tillbaka till tavelsjö på replokal, jag hann inte ens åka hem eftersom jag skulle ta bussen tillbaka in till stan efter replokalen för att åka på kurs på simhallen. Kursen var över 2 timmar och nu ska jag vecka 11 bli simskolelärare på ersboda på onsdagar med Michaela och Emrik. Jag var iaf tillbaka i tavelsjö kl 23, hur trött som helst. Det var min torsdag. Och igår var vi lediga, då kom Emrik hit :D. Och nu är det lördag fast det känns som söndag så jag fick för mig att jag skulle plugga så nu sitter jag med HK:n  och en bok vi ska läsa på engelskan som faktiskt inte var så bra alls.

Snyggo

Ja som sagt så var Michaela hos mig och vi for och åkte snowboard idag. Jag är fruktansvärt otränad så jag är skittrött nu och funderar på att gå och lägga mig, tagga träningsvärk imorrn!...eller hur var det nu...haha.  Aja tänkte iaf bara kolla in på min lilla blogg och posta denna otroligt heta bild innan jag däckar i min säng. Godnatt.

Finbesök

Michaela är här. Vi har fotat och redigerat osv + varit ute och lekt i snön som normala 15:åringar. Imorrn ska vi ut och leka igen, fast åka snowboard den här gången.

teaser..

FREDAG!

When the sun goes down


Prova nåt annat

Provade och fota när lilla broder min körde nitrobil. Gick väll som det gick. Dock inte nöjd med bilderna eftersom jag redigerade dem ganska så dåligt, är inte så duktig på att redigera "sånt här".

umeå

Mycket vinterkänsla man hade på mellandagarna. Och nu är det -25....

2 fina vänner

<--- MICHAELA FANNY--->

En bra sak

Jag har äntligen orkat ta mig tiden att fixa min design lite så nu kan jag ladda upp bilder i 1000pix. NICE!

Bilder från i höstas

En bild som jag fotade i höstas som jag blev väldigt nöjd över men som jag aldrig riktigt "vågade" publicera eftersom den var ganska personlig om man säger så. Så jag satt länge och övervägde att publicera den men tillslut gav jag upp och klickade på kryss. Nu vill jag publicera den till alla fina mäniskor bor långt söder om mig och som jag ville skulle få se den här eftetsom det var så fint att dem tog sig tiden att skicka den här till mig.RSS 2.0