Lördag

 
Musikcafé ikväll med bland annat denna flicka, kameran hänger med också så det läg väll bli lite bilder.

21112012

 
En bild som jag missade att ladda upp i Mando Diao inlägget. Jag och Kajsa var på plats i tid altså, vi var ju nästan först i kön. Blir lika glad varje gång jag tänker på det. Måste lyssna på albumet igen när jag kommer hem.

Matteplugg och Mando Diao

 
Kört matte denna kväll inför provet på torsdag, så nu är jag less. Känns helt ok med allt som ska kunnas och ett plus blir ju att vi inte har block på torsdag (typ tredje gången den här terminen haha), vilket betyder att det bara är prov + biologi sen slutar vi.
Men nu ska jag spendera resten av kvällen med att se house, dricka te och skissa. Hejru.

Häj Kompis


Mando Diao!

 
Vilken grej asså. Jag har ett j*vla matte-blocks-utrivet papper med nästan alla Mando Diaos signeringar, Hänger på min vägg, så himmla stolt. Kajsa har albumet med signeringar och allt men som sagt så är jag fattig så jag får helt enkelt bara lyssna på albumet på Spotify och kolla stolt på min vägg. Underbara band!

Taggade tjejer

 
Jag och Kajsa innan signeringen, älska att jag ser ut som en bulle..
 
Har börjat redigera bilderna från i fredags varvat med matten som det är prov på på torsdag. Men nu ska jag pausa en stund och dra mig iväg till replokalen där jag och Elsa ska finslipa lite saker inför musikcafét nästa helg.
 
 

Gotta tell ya' the news

Har glömt att nämna att jag var på Burmans i fredags när Mando Diao var där(!!!), bilder på det kommer snart. Men eftersom jag tyvär är en fattig mänsika såhär innan julmånaden aå kunde jag inte köpa albumet vilket var tragiskt jävla synd, men idag har jag lyssnat på det ett par gånger såklart på spotify (vad skulle man göra utan det). Kajsa fick både albumet och signeringarna i den medans jag fick agera fattig och riva ut en sida ur ett skolblock för att få sigeringarna dom, men vad gör man inte? Så nu hänger den sidan fint på min vägg, och jag har både foton från kvällen och så kommer jag att ta nya bilder på den fina pappersbiten och posta snart. Nöjd.
 
Haha nu blev ju den här ett ganska lame textinlägg, men sånt får man leva med.
Men nu skall jag sova, har mucho skolarbete och annat viktigt att göra imorrn.
Godnattsing :)
 

Lördag

 
Te + plugg = Jobbigt/inte mer/orkar inte/nu räcker det
Te + film = Lördagsmys
Gokväll!

Bäääh

 
Har äntligen kommit till den delen av alla bilder som står på tur att redigeras när jag och kajsa var på sundlinsa gården i våras och grillade och på vägen hem så fick vi turen att stöta på ägaren till fåren alldeles brevid och lyfta små lam för första gången i mitt liv iaf. Dom är så söta! Mer kommer snart...
 
Annars så vill vill jag medela en liten klagosång om mitt liv just nu. Jag känner inte att jag har tid med mina kreativa saker på grund av allt skolarbete. Ta till exempel matten som jag har pluggat på idag på vår lediga dag inför matteprovet vi har nästa vecka, det tar så jäkla mycket tid! Speciellt eftersom jag aldrig hinner riktigt klart på lektionerna utan har alltid några frågor kvar som läggs på hög till sen. Och idag hade jag velat börjat måla något nytt eller börja på ett nytt blyetch porträtt, eller redigerat ett par bilder, gå ut och fota, men efter att ha slavat i matteboken så har jag ingen motivation alls till att göra det. Blä.. Ibland är det tungt med natur alltså... (<-- och det säger jag utan att ens vilja täka på hur fullt upp det kommer att vara i 2:an eller 3:an *suck*

Bubbles

 
Underbart att man suttit på bussen i 2 timmar för att vänta på en sandbil eftersom det är så halkigt ute att bussen inte kunde ta sig upp för en backe, bra start på dagen...eller inte.

Room on Fire


Hej Bebis

 
Är sjuk idag. Vaknade med feber, blä. Som tur är så missar jag bara 3 lektioner, fast iofs så missar jag simskolemötet ikväll vilket kanske inte var så bra, men sånt händer. Fick iaf hjälpa till att ta ut MammaHäst och Lillungen imorse och han är ju bara för söt. Det här är en bild från i våras, men han har vuxit jättemycket sen dess så jag borde ta lite nya bilder på han nu i höst.

Trött onsdag

 
Väntar på bussen i stan. Vill hem och sova, är helt slut efter jobbet och skolan.

Randoms

 
Sitter i skolan, har precis haft utecklingssamtal och nu ska det göras franskapresentation. Underbart. Fast kanske inte. Men man gör ju vad man kan, ellerhur?

Oh you monday

 
Bilder från Kajsas crib.
Nu är det måndag igen, dvs inge mer lov förän jul vilket är evigheter bort. Suck

And so it begins...


Sup?

 
Söndag igen...underbart. Panikpluggning inför veckan på g!

Vad kreativ man kan vara

 
Såååå Stolt

Duktig tjej

 
Mer hästar, check.
Snyggt att jag var helt säker på att jag hade postat ett inlägg igår, och nu ser jag att det inte alls kommit upp. Om vi ska ta det hela igen i korta drag så var jag i Håkmark i torsdags med Michaela, Moonika och massa midgårdsfolk från film och teater, det var allt riktigt trevligt. Igår togs det en sväng förbi alla gravar på allhelgona, hela kyrkogården var fyllda med ljus och det var verkligen jättefint och såklart tände vi ljus vi också. Sen åkte jag iväg till Alexs efter det, och där var också Hugo. Vi såg den gamla tecknade Alice in Wonderland och skattade hysteriskt. Sen begav jag mig in till stan och mötte upp Kajsa och co och var där på kvällen tills jag och Kajsa tog 1-bussen hem och pratade hemligheter, hehe.RSS 2.0