Kajsa

 
Hej kompis

Close-ups

 


 

Inte okej...

 
Om några månader är det nästan ett år sen som jag blev klar med min senaste fullt seriösa blyerts teckning. ETT ÅR?! Känner att jag måste börja på något nytt snart annars kommer jag ju helt att tappa det. Problemet är väll inte att jag inte har varit kreativ på senare tid, snarare är det att jag har ängnat min tid åt annan kost än ju blyerts porträtten och att jag har varit lite feg och inte sagt "okej, nu ska jag rita ett porträtt" eftersom jag vet hur mycket timmar man då ska lägga ner på att rita och sen är jag rädd att jag ska bli jättemissnöjd halvväg och skita i det. Men nu ska det nog snart bli ändring på det, måste bara hitta något som jag vill rita..

Old work in progress

 
Som rubriken säger så är dedt en gamal work in progress bild som jag tog när jag gjorde en av mina första akvarell-tubfärgs-bilder i våras någon gång. Det är inte så stor skillnad jämfört med när den blev klar, det saknas bara lite detaljer och bakrunden. Sen dess har jag gjort några målningar med "riktig" färg (dvs.tubfärg) och jag gör fasktiskt framsteg kan jag stolt säga och det ska komma upp lite bilder på det i framtiden.

Lillungen

 
Fredag idag igen!
Och nu är det lov, så nu blir det fritid. Har lite småplaner spridda ut över lovet som börjar idag. Ska iväg med Kajsa till Fanny och ha lite tjejmiddag och sen ska jag och Alexs hitta på något senare i helgen. Ska försöka att  redigera och blogga lite mer (haha säger det varje gång och är lika dålig på att göra det varje gång...)

Trötta söndagar

 
Önskar att jag skulle massor med fina höstbilder efter den här jättefina soliga helgen , men tyvärr har jag varit utan laddare eftersom jag var klantig nog att glömma den hos Michaela så det blir vår-tema istället, haha.
Annars så har jag lyckats måla ett tag i helgen vilket var kul och kaosartat, men såklart kan jag inte visa bilder av det än heller, men det kommer kanske upp så småninng om.

Bra jag är på att blogga..

 
Gammal bild

Äntligen är det helg igen! Och det är bara en vecka kvar i skolan så är det ledigt i en vecka för höstlov! Taggad på lite ledighet ett tag eftesom det har varit prov och inlämmningar vecka ut och vecka in den senaste tiden. Då ska jag redigera och blogga mer känner jag, är typ fortfarande kvar på April mappen...suck. Men det ska bli kul.
Men nu ska jag vara jättetråkig och ha titta-på-serier-själv-kanske-med-katten-om-hon-inte-är-ute-kväll, men ha en trevlig fredag!
 

Guess what day it is??


Onsdag

Från påsk, haha
 
Ska iväg och jobba idag. Känns sisådär eftersom jag vet att jag måste igentligen plugga til biologiprovet som jag har imorrn. Och jag är inte allt för duktig på det här med naturen och så. Men sånt är livet, hur trött man än är så finns det saker man måste göra (haha vilken pedagogisk mening).

Mormor min

Bilder tagna i våras när jag var på en sväng och hjälpte mormor med datorn som hon hade problem med.
 
Känner mig glad idag. Fick författarbesök på skolan av Jonas Hassen Khemiri, underbart roligt faktiskt. Annars har jag fått jättemycket gjort idag, både läxor och lite annat. Köpte vit akrylfärg + textilfärg som jag ska fixa ihop lite fin målning med.
Fick också en rolig överaskning när jag loggade in på WeHeartIt och såg att jag hade fått 75 respektive nästan 50 hearts på den här och den här bilden som jag fixade ihop själv för ett tag sen. Det finnas alltiså hopp på att folk tycker om det lilla kreativa jag försöker fixa fram, haha.
Men nu ska jag sätta mig och skissa nån timme, sen gå och fixa tills imorrn och försöka gå och lägga mig i tid ikväll...som att det kommer hända, haha.

Everybody can love. It's just stayig in love that is the hard part.

 
Från Tumblr

Är hemma idag eftesom jag fick jobbiga biverkningar av Gardasil-vaccinet som jag tog igår. Hade världens feberfrossa inatt. Idag är jag bättre men inte helt 100 än, har lite ont i huvet och resen av kroppen men det ska nog fixa sig. 
Men eftesom jag är hemma idag så planerar jag att läsa ut lite böcker som ska diskuteras i skolan, ta det lugnt, dricka te, lära mig lite grejer på gitarr till replokalen, städa undan och tvätta och se om jag kan ta mig tid och lugn att sätta mig och måla en stund eftersom det var ett tag sen. Kanske photoshopa lite också så att jag kan blogga lite också, haha. Men tillsvidare så blir det ett litet Tumblr-inlägg.

Skrivlust..

To walk away from something can be quite hard just as it is. To walk away from something I never wished for from the begining but later on found out was everything I ever wanted and needed, is harder. I am aware of people saying that going through hard times makes you stronger. Trust me, I've been stuck there for periods of time too, but not really like this.
If people will ask if I'm okay, I will say that I am. It's not that bad. But somewhere in my mind i will hear myself say: It's still there, you are just as lost in it as you were then. And that is true, almost too true to be true. I still feel it, sometimes more than others. Only difference now is that it's aching, and I can't stop it. The only thing i can do is just to feel it.

Denna helg...

..har jag fått allt för lite gjort. Dock så gjorde Alexs en jätebra beskrivning på vad som hände i fredags och lördags:
 
 
 
Nä, det var nog en rätt så fin helg endå, även om det är tillbaka till verkligheten som gäller nu. Även fast jag ångrar att jag inte hann sätta mig ner och måla i några timmar, det hade varit trevligt men det får vi spara till nästa helg.RSS 2.0