Nu räcker det

 
 
Sista katt-updaten på ett tag, haha.

What would life be without the demons in our heads?


Skaffat Tumblr

Bara för att få ladda upp sånt här, typ..
http://saraculligan.tumblr.com

I hope you feel beautiful today!

Godmorgon

Godnight

 
Not exactly everything happens for a reason, but a majority of things do. We simply can not change these things that is happening for a reason, and even if it is making us so frustrated, we can only just make the best out of it. Life is sometimes very alike the statment when one door closes there is another one opening. You just have to accept that there is things in this world that you can't have or only can have for a limited time. And there are other things that you will have and that you need to appreciate now. Because there is a big chance that one day they will be gone too, and when that day comes, gosh how you will miss it, saying to yourself that you should have spent that time better, appreciating it.
 
Live in now
For yesterday is spent
And tomorrow is not
 

Haha fick helt plötsligt en riktig skrivlust. Kanske borde göra det oftare, det är ju endå ganska kul.

Mera katter

 
 
Näst sista delen av Lisas katter, haha.
 
Igår var jag och Kajsa på äventyr till Michaela, åt frukt, pratade och kollade på gamla foton/filmer, väldigt roligt må jag säga, har saknat den där bruttan allt!
Annars vet jag inte vad dagens planer är...kanske ska ringa Sara eller nåt. Fast först måste jag nog ta tag i städandet fär mitt rum ser förj*vligt ut. Men jag har faktiskt målat lite nu på morgonen så det kommer kanske upp lite bilder på det så småningom.
Ha det bra!

RandomsOm ni läser det här nu så är jag troligtvis, om inte något konstigt har hänt, på jobbet. Därför gjorde jag ett tidsinställt tills idag så att det skulle bli något idag, eftersom jag kommer hem 23.00 så är det kanske inte den största proiriteringen att blogga just då. 

KisseMisse


Lisas katt (som jag glömt namnet på, sorry)
 
Redigerade dessa två på lunchen, se vad produktiv jag är ibland! Jag tog med externa hårdiksken idag eftersom jag insåg igår att vi har PhotoShop freaking CS4 på dessa underbara saker kallade skoladatorer
Men just nu sitter vi och skriver en raport på biologin. Det hade säkert varit helt Ok om det inte var för att jag har en hemsk huvudvärk som inte lyssnar till Ipren...och jag ska jobba idag. Och efter jobbet ska jag sitta och vänta på en buss i 2 timmar, kull. Borde igentligen räkna matte då eller plugga nåt annat men vet inte om jag kommer vara så motiverad till det då. We will see ;)
Men nu måste jag återgå till plikterna med att skiva denna raport! 
Hare kämpegööj!
 

Haha två till bilder från TäfteåMogonen
 
Nu har jag äntligen skoldator. Känns såhääääär nice :D

På äventyr i TäfteåHaha det här hittade jag från i mars då vi var ett helt gäng som for iväg till Lisa i Täfte. Första bilden är från när vi var ute och grillade, var tvungna att gå jättelångt i kylan och Olle och Ludvig tog med sig en helt jäkla stek+ 3 såser typ. Andra är en ursnygg bild måste jag säga, som Olle tog på Ludvig när dem lånade min kamera och tog massa kort, har hittat många konstiga bilder de tog också....Men Ludvig är allt fotogenisk han! Och sista bilden visar de underbart goda nattchokladbollarna vi gjorde. Härliga minnen allt! Haha kommer inte glömma allt vi, mest Emrik, Ludvig och Olle, hittade på med Partymobilen och SepariiTV (eller vad dom nu sa?) och hoppas från taket och åka sparkrace mm. Det var allt en rolig helg det här, borde göras om!

Söndag

Fanny&Kajsa&Jag


Japp, idag är det södag.

Kännde mig väldigt duktig igår när jag redigerade nästan halva mars-mappen. Den kanske inte är överfylld med bilder men det tog ändå nån dryg timme, och att redigera bilder gör en fruktansvärt koncentrerad ska jag säga er, speciellt när man inte har gjort det på ett tag.
Idag kände jag mig även duktig när jag cyklade till Kajsa, travade runt i en sandgrop med Fenjah (hoppas att jag stavade det där rätt nu) och cyklade tillbaka, samtidigt som jag pratade med Kajsa om allt mellan himmel och jord.
Här ovanför har vi 2 bilder som beskriver hur saker och ting var i mars månad i år. Hittade även ett flertal videoklipp från denna tid, dels när Kajsa sitter och sjunger i korridoren kompat av Fanny som nyss lärt sig (tror jag) spela låten som Kajsa sjöng. Underbart roligt när man hittar sådant i arkivet och får bli lite nostalgisk för en stund.

Äntligen!

Nu är PhotoShop igång igen för min del. Känns sisådär UNDERBART! Haha tog den första bilden jag såg och redigerade. Den är från min nyfunna vän och klasskompis Alex blogg. Haha den lilla katten var ju så söt så jag var ju tvungen, hope you don't mind Alex ^^

Braid

Haha, kolla vad jag hitta! Hade inte publicerat denna. Tycker om den jättemyclet och tog den för jättelänge sen men konstigt nog så hade jag inte lagt upp den. Det är en bild på en gammal klasskompis som har jättefint hår och som jag har gjort många fina flätor på!

Ett första försök

 
Jag kan knappt tro det när jag ser att jag har bilder från och med månaden mars att fixa med. Därför ger jag ut en liten förvarning att det kommer att vara ganska mycket random bilder framöver eftersom jag kommer att börja från början så att jag inte missar nåt. Här över tillexempel har vi fina Kajsa från i mars som skulle se om hon kunde få det att se ut som att hon hade fötterna bakom huvudet om man tog en bild och inte fick se hela saningen. Jag tycker att hon lyckades ganska fint ^^

Nya tag!

Nu ska bloggen komma till liv igen!
Det är mycket som har hänt sedan min dator gick sönder i våras, haha. Har saknat att blogga jättemycket och lägga upp bilder osv, men nu ska det bli ändring på det. Har just nu fått låna Emriks dator och har redan laddat ner photoscape och ska snarast börja ta tag i den stora högen med redigering jag har framför mig. Men först ska jag iväg på möte om replokalen. Ha en bra kväll! :)RSS 2.0