Hej Michaela

Look at that passion for fashion
 
Jag och Michaela hade lite photoshoot förra helgen medan vi var uppfixade för att åka på kalas och fira Emeli. Det här är resultatet. Stay tuned för det kommer mer snart.

Glass på Apberget

Lovisa
 
Underbara vårdagar. I veckan har jag köpt 2 klänningar, dragit fram vårjackan och fixat massa kläder som som ska bli burna nu till våren och sommaren. I fredags gick jag runt en tur på stan för att sedan hamna på apberget med Kajsa och Lovisa och äta glass i solen. Nu är det bara att stå ut med att plugga var dag tills sommarlov om 2 månader minus 4 dagar.

Flaws and all

Ego
Skrev nationella nyss. Är rätt så nöjd endå.

Vardag

 
Åhh vad jag är less på denna vardag. Måste bara hålla ut och se fam emot sommarlov om 50 dagar! 

Katt

 
Sämst redigering med öginen. Blä. Imorrn ska jag i alla fall träffa denna katts ägare och ut på nostalgitrip och se grubberevyn. Bra fredag.

Tisdag

 
Idag har jag pluggat såhääääär mycket fysik..

I'm so done


Nu händer det

Det regnar mot mitt fönster. Världens vackraste ljud. Nu tänker jag gå och lägga mig och drömma om att vakna till sommar. Så jävla underbart.

Att dela


Idag är en sån här dag

 
Då man bara vill byta liv. Eller inte byta. Men bara skita i allt och bara dra och göra vad fan man än känner för.

Hårfärgning

Sara för ett tag sen då jag färgade lite smygombre på henne och tog bort utväxten.
 
I helgen blir det plugg och fira broder som är 20 bast nu. Kännde inte för att göra det egentligen. Altså inte firande - delen utan plugg delen av det hela. Aja bara att ta tag i det och göra bort det.

Hehe

Mycket bloggande det blev på lovet då...näää. Jag har mest tagit det ordentligt lugnt, träffat lite kompisar, kört skoter och småpluggat lite. Jag hade lov helt enkelt. Från bloggen också.
 RSS 2.0