GBG

 
Underbara lördag är äntligen här.

hamptjärnsstugan part 2

 
 
 

brunnsparken

 

Hamptjärnsstugan

 
Part 2 comming up.

IC

 
Spenderade gårdagen med IC1orna. Kärde poängjakten och gruppen jag var ledare i vann. Stolt. Sen kom jag hem efter moppebilsskjutsning av Sara, kände mig ännu sjukare och redigerade 34 bilder (?!) på samma gång från dagen. Tror aldrig att jag har haft så mycket tålamod i PhotoShop förut. Bilderna ska jag posta så snart som jag har orkat ändra storleken på alla bilder och Ctrl + Alt + Shift + S sparat dem.

Sena sommarkvällar

TBT

Bron

 
Sista brobilderna från den dimmiga dagen i November. Idag var min första skoldag, och istället för att knata över den här bron till Midgård som jag gjorde förra skolstarten så fick jag i år knata över till Draggen och IC2AB (känns så konstigt att skriva 2) för att mest planera en dag med 1orna som vi ska ha imorgon.

B&W

 
Har sprungit som en tok hela dagen och storstädat mitt rum. Sorterat ut en halv sopsäck med bara skit som jag absolut inte behöver.Är nöjd nu när jag äntligen är klar. Imorgon börjar skolan. Har blandade känslor för det där stället. Kul att få se mäniskor igen men jag är så nervös inför allt plugg.

Sjuk

 Fan.

Regn

 
Det tokregnar ute och jag ska snart gå till bussen. Ska in till stan. Träffa Kajsa, köpa lite nödvändigheter inför onsdag och sen jobba på simskolan första gången efter sommaren.

Gloomy

 
 
November 2012

Bilder tagna vid fyratiden en väldigt immig dag i Umeå. Shit, har panik inför att skolan börjar. Även om jag är taggad på att det blir världens mysigaste årstid så vet jag att det kommer att vara mycket att göra fram tills nästa lov. Wish me luck..

Mimbulus

 
November 2012

Jag saknar dig

Måndag. Kom hem någon gång!

fika

 
Från i våras. Har aldrig ätit så mycket cheesecake som i år..

On our way

 
18072013 
Första dagen i Frankrike.

Flygplansfönster

 
För ett år sen så åkte jag hem från den bäst a resan i mitt liv. Ja var i Frankrike i 3 veckor på en språkresa. 3 underbara jävla veckor. Jag har just redigerat lite bilder från dagarna där som jag kommer lägga upp lite av framöver.

Kojan

 
Vi gjorde en jättefin koja när vi var hos Runa. Det här är några close-ups på den, grymt mysigt.

ladiies

 
Resten av alla tjejkvällsbilder. Redigerade alla olika men jag tycker om dem endå :)

Addict

 

Designar när alla sover

 
Har suttit fram tills nu och fixat med min kompis Sofies blogg. Hon ska tydligen haka på trendtåget nu och börja blogga allt så jag tog på mig att fixa hennes design och header osv. Hennes blogg heter http://sofiehedlund.blogg.se. Kolla in?

Inez

 
En av många bilder som jag tog på Inez i våras. Dock så blev jag inte riktigt så nöjd med alla bilder. Det blev lite spontant och ibland så funkar det och ibland så når man itne riktigt dit. Dock så ääälskar jag det här bilden. Den står totalt ut bland de andra i mappen och därför blir det den enda som jag publicerar.

Almost there

 
Näst sista delen av alla Runabilder som har dominerat var - och varannat inlägg den senaste tiden. Har inte riktigt börjat med de sista bilderna för jag har gjort lite annat också så att det inte bara blir samma sorts bilder hela tiden.
 

HAHAHAHHA *GRÅTER*

 
HAHAHAH OMG JAAA. Min kära vän Kajsa. Dör vid sista bilden.
 RSS 2.0