Lördag


Äre fredag än eller?

Från i fredags. Älskar sista bilden på Niklas.

Duktig

Har redigerat ALLA bilder från i fredags nu på typ en halvtimma, är så jäkla stolt över mig själv att jag pallade. Det här är en av alla bilder (okej det blev bara 12st som blev redigerade men det är endå ganske mycket för en samlig bilder från en och samma kväll) som jag tänker posta imorrn bara för att vara lite tease av mig.
Men nu ska jag nog sova. Är grymt trött efter att ha jobbat igår plus att jag har fysikprov imorrn och det känns faktiskt inte som att jag kan det som jag borde kunna inför det(inte okej.)...Godnatt.
 

Folkets hus

 
Mera bilder från i fredags. Ska jobba idag. Underbart vad trött jag kommer att vara imorrn.

Så olika och så lika

Från reunionmiddagen som vi hade med gamla Tavelsjöflickorna. Det var grymt kul att ha alla på plats och dra upp gamla minnen tillsammans igen. Fler bilder kommer.

Söndag

Bilder på Michaela från i fredags. Ska sätta mig och fixa ihop resen av allabilder på henne och bilderna från Djäkneböle efter jag har skrivit lite mer på svenskauppgiften som ska in i veckan. Har haft en jättebra helg faktiskt med både fest och filmkväll, men nu är det söndag så nu behövs alla viktiga saker fixas så att man får lite ordning på ens liv inför nästa vecka.
 
 

Michaela

Befinner mig hemma hos denna flicka just nu efter en ganska kort dag i skolan. Vi har kollat igen gamla bilder och kokat te, och vi ska nog bara ta det lugnt och äta senare, snacka osv för senare ikväll drar vi iväg ut på äventyr ända till Djäkneböle. Ha en bra fredag!

Jim Morrison


Goa tider

Kajsa och Fanny i juni 2012. Slutet på grubbetiden, underbara tider.
 
Kom nyss til skolan och insåg att jag är här en timme för tidigt eftersom vi tydligen inte hade någon biologi idag. Fucking fantastic...

Klass 9e

Ja, vi var en väldigt udda men rolig klass allt.
 
"Trasig klorpump i lilla basängen". Så sa smset jag fick från min handledare på simskolan. Så jag ringde henne och det slutade men att jag fick uppgiften att sitta och vänta på och informera alla föräldrar som inte hade hunnit få mailet om att simskolan var flyttad till nästa måndag. Så nu slapp jag ta 22 bussen och kunde istället åka hem med 18 bussen. Vardagslyx. Och på vägen till bussen så tog jag en omväg in på ica och belönade mig själv med en Marabou för att jag klarat denna måndag så fint.

Our fucked up faces

Billder från förra helgen när jag och Michaela var men mina nyfunna klasskompisar hos Erik. Det var grymt kul, men mycket bilder blev det inte.

Sämsta bloggerskan får en fråga.

Måste säga att jag nog varit den sämta bloggaren på senaste tiden. Jag har helt enkelt haft lite mycket med skolan, jobbet och resen av livet och när jag väl är ledig så har tyvär inte bildredigering prioriterats. Men jag loggade precis in på blogg.se för att se om det fortfarande var någon som besökte mig och då fick jag se det här:
 
"Converse"
 
Går du kvar på Midgård, eller har du bytt till Draggen? Och om du har det, varför? 

Skitfin blogg!!

 

En fråga från någon anon någonstans som undrade varför jag är så lite på Midgård nu för tiden antar jag. Först vill jag bara säga tack för  kommentaren, det är alltid lika kul att få lite kommentarer ibland. Och till frågan; Ja, jag har bytt från Midgård till Draggen. Jag bytte efter nyår och det blev bestämmt sista veckan innan jullovet att jag s kulle byta från NA1A till IC1AB (IC=natur på engelska). Jag kännde helt enkelt och ärligt att jag ville läsa på engelska igen eftersom jag gick i engelskaklass på högstadiet på grubbeskolan. Jag vet inte riktigt varför men jag bara trivs väldigt bra med att lära mig på engelska och jag känner att jag kommer troligtvis åka utomlands och plugga/gå kurser/jobba/flytta senare i livet så jag kan lika gärna göra det på engalska från början.

Om jag ska vara helt ärlig så var det också en annan sak som spelade in när jag bestämmde mig för att byta. Jag gick i en jättefin klass där alla var jättesnälla och gulliga, men det var gånger som jag tyckte att jag inte riktigt passade in där och att det inte kändes som att jag hade valt rätt. Missförstå mig rätt här (speiellt om det är någon från NA1A som läser det här) jag tyckte jättemycket om klassen och det var en jättetrevlig höst, men jag känner mig mer "hemma" där jag är nu. Även om Midgård var en riktigt mysig skola och det var trevliga mäniskor där så blev det bättre för mig på Draggen.

...Och nu blev det här ett jävla långt inlägg men så kan dedt bli ibland. Nu ska jag redigera lite bilder så att jag kan börja som smått att posta igen,
RSS 2.0