Tjejmiddag

 
Dukningen som Sara och Runa gjorde på tjejkvällen vi hade i helgen.

högakustenbron

 
En tidig morgon i Juni då jag och Sara var påväg mot Sundsvall.

Workn'

 
Gjorde en lista (som jag alltid måste göra över allt) över det photoshopande som jag hade ogjort bara det här året för ett tag sedan. Håller fortfarande på att fixa med det. Något som fascinerar mig med andra fotobloggar är hur de alltid lägger upp bilder från samma dag som dem togs. Fota, mata in i datorn, öppna i photoshop, redigera, spara i rätt filformat och på rätt plats och sedan skriva på ett inlägg och posta. Är det kanske jag som är långsam? För jag brukar alltid få klagosånger från mina tjejkompisar som vill ha bilder som jag tagit med dem och jag säger att jag vill fixa och posta dem först. Göra fint. Det är viktigt för mig. Och jag förstår inte vart alla andra pressar från sina inlägg ifrån när det kan ta flera månader för mig att hitta rätt inspiration till att göra klart.

Vera

Michaelas lilla sladdissyrra
 

Vinter

 
Märkte för någon dag sedan att det har börjat på att bli lite mörkare nu på kvällarna. Orkar knappt tänka på det men vi närmar oss kallare och mörkare tider. Tiden går ju så fort så man lär väl bara blinka så är vi tillbaka i dessa landskap.

No Mirror Makeup Challenge

 
 
 
Alla låg och sov klockan 6 imorse då jag och Sara inte sovit något. Då bestämde vi oss för att göra den här. Vi viskar för att inte väcka de andra och vi hade bara 5 min på ossså det var stressigt.

Sara & Sara

 Har haft världens sommarhelg. Igår så for jag och Sara, Michaela och Runa iväg på stranden på dagen. Sedan köpte vi mat för att sedan göra grillspett och cheesecake. Prata om livet och dunka girl power låtar gjorde vi på kvällen. Sen drog vi på en film och Michan och Runa somnade och nu sitter jag och Sara här och har knapppt sovit något och har spelat in en No Mirror Make Up Challenge som vi ska fixa i något onlineprogram.

Bland björkar

 

Sofie II

 
Sista bilderna på Sofie ifrån photoshooten som vi hade i maj(!), skit vad tiden går fort. Men jag är så himla nöjd över dessa bilder. När vi fotade Sofie så funkade det som inte först, det fick inte lika fort att hitta hennes grej som det gick att hitta det för Sara och Klara. Men sen när vi fick iden att hon skulle lägga huvudet med allt det där blonda fina håret över någon gamal smutsig stenkonstruktion och bara kolla rätt in i kameran med sina fina ögon så klickade det bara. Det gick från att först bli bilder som inte kändes så natuliga (det brukar bli lite framtvingat ibland när man inte "känner det") till thiis giirl iis on fiiiire och jag är verkligen nöjd nu när jag har fått lägga på en hel del kontrast så att de blev ännu råare än innan. Tro det eller ej men jag har nästan bara använt curves för dem här bilderna, ibland funkar det bara att dra dem åt alla olika håll tills det stämmer.

Facebook?

 
Hittat en ny proffe på fejjan åt dig Runa. Detta är en av mina absolut favoritbilder någonsinn tror jag, den blev så himla fin och denna flicka är så otroligt fin när hon skrattar.
 

Good Morning!

 
"What do you mean?
Do you wish me a good morning,
or mean that it is a good morning whether I want it or not;
or that you feel good this morning;
or that it is a morning to be good on?"
"All of them at once"

Sofie

 
Soooo excited about these pictures. More coming soon. I love the way these pictures I took of this pretty little girl turned out.

Cup Song

 
 
Fick för mig att jag skulle göra en cup - song, och så fick det bli. Jag har inte tränat överdrivet på det här då jag kom på det för kanske 2 dagar sen. Och jag vet att jag gör lite missar och att det är några falska toner på några ställen men det var en kul grej att prova i alla fall.

Första spårvagnsturen

 

Smygreklam

 
Mer Runabilder. Den är gången kör hon jewelry model stilen. Har ett jättefint porträtt på henne som ska komma upp snart, men nu ska jag åka och jobba i kiosken.

Stockholm C

 
Spenderade en knapp timme i Stockholm innan vi drog iväg till Göteborg. Trötta men glada. Btw så är bild 2 typ del ett av alla bilder på Kajsas bakhuvud. Hela tiden när jag skulle stanna och ta kort på något så gick hon vidare och så blev det en blurrig liten boll längst ner på min bild.
 

I know what you think when you see it

 
Haha jag vet att Runa kommer tycka att hon ser alldelles för sur ut på dessa bilder men jag tycker om dem!
 

Behind The Scenes

Runa. Herregud vad svårt det kan vara att fota denna flicka ibland när hon brister ut i fnitter eller grimarser på var varanan bild. Men kul hade vi och jag fick väldigt många bra bilder som jag sitter och fixar med just nu. Men många BTS bilder har jag fått när vi fotade också, många roliga grimarser du har för dig Runa. ;)

Återskapa Disney Karaktärer

 
Dem här bilderna på Sara påminner mig så väldigt mycket och Jasmine så det är inte sant. Jag får bara lust att sträcka ut armarna och sjunga En Helt Ny Värld. Det känns bra för om jag minns rätt så var det jag och Sara sa att vi skulle försöka efterlikna när vi tog dessa bilder. Jag är nöjd faktiskt. Sara var så himla bra som modell och det var jättekul att fota henne. Så om du läser deta Sara; lust att stå modell någon gång snart igen? 

Klara: Last Part


 
Herregud vad jag har fått kämpa med dessa bilder för att få dem att stämma överens i färg och kontraster osv. Är ganska nöjd med dem. Kanske inte 100% men nästan i alla fall.
 
 
 

Klara

Snart färdig med dessa bilder. Mer kommer snart.

Hemma

 
Nu är jag hemma i Tavelsjö igen. Idag ska jag jobba, men före det ska jag redigera lite bilder!
 

Sista dagen innan hemfärd

 Bts från då jag fotade Sara och Sofie bilderna. Klara är ansvarig för den här bilden och jag har fixat den i photoshop. Tycker faktiskt väldigt mycket om den.
 
Mitt sista inställda inlägg. Idag är jag och Kajsa (om allt har gått som planerat) i Malmö efter 2½ dagar i Köpenhamn och här ska vi vandra runt lite för att sedan åka ut till Malmö Airport och ta flyget hem till Umeå ikväll. Imorrn börjar jag jobba i minigolfkiosken på Sundlinska men jag börjar inte förän på kvällen så jag kommer inte behöva stressa upp imorgon på morgonen. Nice.

Hemma hos Sara

 Details. Sara bor i ett fint hus. 

teachers

 Okej, jag fotar ganska mycket och ibland så faller till och med mina lärare offer inför min lins. Ooopps att Johan bara råkade ha på sig min så fabulösa stråhatt just då.

BTS: Fota Sara

 

TBT

Vinter

Ryan

Haha, minns du detta Sara? Throwback från när vi hängde på omegle och träffade tjeckiska Ryan Gossling. Hoppas du har det bra i Norge och vi får ses när vi kommer hem!

"Det är jobbmobilen!"

 
Andra dagen i Götet. Vi har gått i secondhandbutiker och hittat skivor, kavaj och tröjor. Åkt ut till Saltholmen och badat och solat vid klipporna. Ätit middag på vegitariska "solrosen" och sen strövat runt i staden. Det är skitkul här men imorrn så drar vi oss till Ängelholm.
 
Kajsa Translate
Dag två i staden Göte-Borg. Vi har promenerat i andrahandsaffärer. Där har vi funnit plattor med musik på, samt klädesplagg x2. Åkt å bada på ett ställe. Ätit på sjukt god ställe med god mat som är bra för miljön. Yes. Namnet var solrosen. Sen gick vi och kollade på stan och gick genom parken. Imorgon så är det dags å sticka härifrån för att vi ska dra till en annan stad och hejdå vi ses.
 

More

 
Gööööteborg right now!
 

On our way

 
Tidsinställt inlägg.

Just nu sitter jag och Kajsa troligtvis på tåget påväg till Göteborg efter en natt spenderad på natttåget till Stockholm. Snart börjar äventyret allt.
 

Simple

Runa
Idag/inatt så  bär det av söderut med tåget! Så peppad på att få åka iväg och ha kul! Jag har ställt lite tidsinställda inlägg över hela den här veckan eftersom jag troligtvis inte kommer ha tid/kunna sitta och redigera bilder för att blogga.

Ett besök i staden

 

Runa och hästarna

 
Jag och Runa fick ideen att vi skulle fota med hästarna. Meen det visade sig att dem inte var så samarbetsvilliga och Runa blev bara biten av fölet och började skratta. Jag skulle vilja kalla dessa bilder BTS för dem blev inte alls så bra som vi tänkte oss, men det var ett tappert försök i alla fall.
 

Runa

 Börjat med Runa bilderna lite smått. Ska försöka få klart dem innan jag åker iväg. Nu har endå halva året gått och jag tycker att jag har lyckats hålla redigeringstempot uppe och jag har gjort bort nästan varje månad, även om jag inte alltid känner mig 100% motiverad till att göra det. Ganska nöjd endå.

Skolavslutningen

Runa kämpade med kryckor genom regnet som drog igång lagom till att studenterna skulle åka flak
 
Påväg mot pizzainköp
 
Det här blir typ del ett i min skolavslutningskväll. Vi drog ihop ett gäng med tjejer och for och köpte pizza och åt och pratade tilsammans innan alla for ut på sina egna lilla äventyr. Vi var 7 pers. Jag, Runa, Michaela, Kajsa, Fanny, Moonika och Sara. Det var en bra kväll. Kommer mer.
 

Sara

 

Sofie & Sara

 
Var inte alls i rätt stämning när jag redigerade dessa bilder. Men med lite tålamod så gick det bra tillslut. MEN...sen tog jag upp några bilder på Sara som jag hade kvar att redigera. Jag blir helt plötsligt jättekretiv och fixar på massor med två bilder på henne och sen bara pang dör hela photoshop, precis när jag var jättenöjd. Det är då jag får panik och nästan börjar gråta som ett litet bittert barn. Men sen insåg jag att jag faktiskt hade sparat en kopia i vanligg storlek (det var då jag sparade som internetfil som allt bestämde sig för att dö) så nu är jag back on track. Tur får man ha ibland allt. Bilden lägger jag upp snart.
 

Studenterna

Helt galna. Det var som att släppa lös vilda djur i en lokal. Ändå så sa våra lärare att dem var mycket lugnare än tidigare år. Jag tyckte i alla fall att det var galet och jag var fan rädd. Det var en kille som nästan bara föll över alla mina grejer och min kamera och allt. Är det här Animal Planet eller Dragonskolan undrade jag seriöst. Tur att man inte satt på kanten i alla fall.
 RSS 2.0