Random

Ge. Mig. Sommar.
 
Måste jobba idag. Sen har jag lov. Cheeeeck.

Rainy

 

Jag drömmer vidare

Jag drömmer ganska stort. Jag försöker att hålla mig lugn men ibland så bara stressar jag ihjäl över allt som jag vill hinna göra innan mitt liv är över. Alla dessa städer är städer som jag vill besöka och stanna i under minst ett halvår eller så. Kanske plugga, kanske jobba, kanske både och eller inget av det.
   Jag blir jätteglad när jag ser sådana här bilder på tumblr, weheartit eller någon annan hemsida bara för att det påminner mig om alla drömmar som ligger framför mig, men samtidigt så blir jag stressad för att jag vill hinna dit, hinna njuta där och hinna uppleva allt samtidigt som jag har en hög med tusen andra drömmar som jag vill hinna med.
   Jag kanske är en ganska stor drömmare av mig men jag kan inte låta bli. Och det oroar mig att jag inte vet hur jag ska ta mig dit eller när det skulle kunna hända, men jag får väll bara lugna ner mig och önska vidare.

Lillbullen

Såhär glad blir jag då jag tänker på att det är lov igen om en veckan och att jag kommer hinna göra bort massor av läxor på utvecklingsdagen imorgon så att jag kan ha ett helledigt lov!

Det var inte bara jag den där gången


Give me a rainy summer day


Älskling

Herregud vad jag saknar dig

Igår blev jag 17 år

Idag blev det lodis-looken på altanen med te och läsning i skoter-grejen-som-jag-har-prov-på-imorrn. Igår spenderades hemma hos Emma som styrde 18års kalas, ironiskt nog så fyller vi år på samma dag så det blev dubbel trubbel och alla sjöng för oss i hennes kök.
   Idag har jag också fixat klart massa saker inför den kommande skolveckan. Känner mig inte allt för taggad på skola imorgon om jag ska vara ärlig men det lär väll gå ann.

Snart får jag besök

..av denna flicka. Aslänge sen jag såg na'. Älskar den här bilden som jag nyss fixade för jag kör "drinking the all day err day" och Alexs ser ju ut som hon bara slår till sig själv upprepade gånger. Underbart.
 

Wanderlust

Blandade bilder från bussresan till Stockholm förra året i juni. Känner att jag vill planera en resa igen, ha något att längta efter och räkna dagarna tills det är dags att åka. Just nu flyter livet bara på i vanlig takt och jag har ett hat-älskförhållande till det. Visst är det skönt när saker bara rullar på men det blir så tråkigt i längden och just nu så vill jag bara köpa en sista-minuten biljett och dra iväg från vardagen ett tag.

Ta mig till vår

 
Är skitless på vinter nu. Nu när det äntligen är lov så har jag lyckas bli sjuk igen och jag ska vara på skoterkurs i veckan så jag kan inte bara ligga hemma och slappa. Sen så har jag 2 labbar plus lite mer skolarbete att skriva som jag inte är helt säker på hur jag ska klara för jag har typ glömt allt som vi gjorde. Nä fy. Just nu känner jag mig väldigt gnällig och vill bara ligga hemma i min säng och läsa, måla eller se på film. Men men, jag får ju i alla fall se fram emot lördag då jag fyller år. Då ska jag dränka mina synder i att baka chokladtårta och äta. Over and out.

Vart har du tagit vägen?

 
Har inte sett dig på jättelänge, Nella! :(

Fredag

Suger på att blogga. Jag vet. Men nu är det lov så nu tänker jag inte sitta hemma.RSS 2.0